Full time | Groningen, Roden| MBO/HBO | > 1-5 jaar ervaring | 

Over het bedrijf

PureIMS B.V. | Ceintuurbaan Noord 152 | 9301 NZ Roden

PureIMS is gespecialiseerd in het geschikt maken van geneesmiddelen voor toediening via de longen. De geneesmiddelen worden met behulp van innovatieve droogpoederinhalatoren toegediend. Successen worden behaald op het gebied van formulering, productie en analyse van deze geneesmiddelen. Voordat geneesmiddelen aan mensen kunnen worden toegediend, moeten ze veelvuldig worden getest. 

 

Over de functie

Als fysisch-chemisch analist bij PureIMS zul je geneesmiddelen voor poederinhalatie analyseren en jouw bevindingen documenteren. Dit vraagt een kritische, nauwkeurige instelling en bekendheid met analytische technieken zoals HPLC, deeltjes- of aerosolkarakterisatie, of de capaciteit en interesse om je dit snel eigen te maken. Je draagt graag een steentje bij aan ontwikkelingsactiviteiten (R&D) en de productie van geneesmiddelen. Je hebt aanleg voor techniek en vreest niet om met je handen te werken. Het werk vindt plaats in Roden en op het lab bij de afdeling Farmaceutische Technologie en Biofarmacie van de Rijksuniversiteit Groningen. Je komt terecht in een kleine, niet hiërarchisch ingestelde organisatie waar we open, constructief en met humor communiceren.

Taken

Het uitvoeren en rapporteren van R&D-taken (formuleringsontwikkeling, testontwikkeling) en productietaken (produceren en analyseren van geneesmiddelbatches en medicatie voor klinisch onderzoek).

Beheer en onderhoud van de technische faciliteiten van PureIMS namens het Hoofd Productie en de Principal Scientist.

Uitbreiden van de technische voorzieningen (apparatuur, faciliteiten) en het opzetten van nieuwe analysemethoden.

Kwalificaties

Minimaal MBO analist/laborant.

Vaardigheid met MS Excel, Word en PowerPoint.

Teamspeler, zelfstandige persoonlijkheid en graag praktisch bezig.

Bij voorkeur ervaring met fysisch en analytisch testen van poeders of aerosolen in een dynamische omgeving met meerdere en wisselende programma’s.

Flexibele instelling, in staat en bereid om multidisciplinair te werken en te schakelen tussen R&D, productie en QC.

Bij voorkeur beheersing van de Engelse taal (berip/schrijfvaardigheid).

Als je geïnteresseerd bent in deze functie en openstaat voor een gesprek met ons team, verwelkomen we je CV op hr@pureims.com

SHARE THIS POST